Vohibinany Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi
USD 67.28

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Joshje
USD 77.38

Joshje

12 Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 67.28

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 121.11

Mahnitëse

Trëndafila

Thashethemëse
USD 121.11

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 67.28

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 67.28

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 67.28

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 67.28

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 67.28

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 107.66

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 121.11

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO