Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Makao. Ne dërgojmë lule me dorë në Makau dhe 2 qytete, në Makao

Me që Makau (Macau) ka formën e një zambaku uji, është e natyrshme që kjo lule të ketë edhe festivalin e vet. Çdo vit, me mijëra lule të bukura zambakësh uji hidhen në pellgjet e qytetit dhe petale të mëdha të zambakëve të ujit janë të vendosur në vende strategjike në të gjitha rrugët e qytetit. Kryeqyteti është emëruar sipas emrit të vendin, dhe bimë të bukura e ekzotike zambakësh gjenden kudo edhe nëpër fshatra. Me që vendi ka lidhje të forta me Kinën (China), shumë festa të njëjta kulturore festohen edhe këtu. Viti i Ri kinez festohet edhe këtu me mijëra fishekzjarre, dragojë dhe trëndafila. Festivali A-Ma mbahet në muajin Mars, ku sipas zakonit dhurata me lule sillen në tempullin e perëndeshës A-Man. Sipas legjendave kjo perëndeshë në mënyrë heroike e ka shpëtuar popullin e vet nga një stuhi shkatërrimtare, dhe çdo vitë populli i Makauit (Macau) e kujton atë me dhurata. Lule tjera të njohura janë edhe orkidetë e rajonit e azaleat, së bashku me lulet e bukura e të kuqe si shkurre. Populli i Makauit dhuron shumë lule ku nga më të preferuarat e tyre janë trëndafilat rozë, të bardhë e të kuqë si dhe karafilat. Zambakët janë gjithashtu të njohur pasi ato mund të përcjellin një shumëllojshmëri ndjenjash pa u keqëkuptuar.

Buqeta të Popullarizuara në Makao


Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

   
Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

   
Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

   
Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

   
Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

   
Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

   

Ofertë Speciale: Meritë

Informacion