Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Malajzi. Ne dërgojmë lule me dorë në Kuala Lumpur dhe 114 qytete, në Malajzi

Shteti i Malazisë ka një mot të shkëlqyer dhe lulet rriten gati gjatë tërë vitit. Në muajin Korrik mbahet Festivali vjetor i Luleve Malaziane ku adhuruesit kënaqen në mesin e mijërave luleve të të gjitha llojeve. Vizitorët poashtu kënaqen duke vështruar paradën me figura në formë të kafshëve të mbuluara me lule të cilat ngadale vërshojnë rrugëve të kryeqytetit Malazian, Kuala Lampur. Gjatë festës së muslimanëve, Hari Raya Puasa, shumë malazian vendosin kurora lulesh nëpër varrezat e shokëve dhe të të afërmëve. Hibiscusi i kuq që lulëzon i vetëm, ose rosa-sinensis, është lulja kombëtare e Malazisë dhe mund të vërehet duke lulëzuar gjatë tërë vitit anekënd vendit. Malazianët shpesh dhurojnë lule si dhurata, por disa lloje të luleve konsiderohen edhe si shenjë e fatkeqësisë. Frangipani i ëmbël aromatik është shumë i njohur në tërë globin, por në Malazi kjo lule e zakonshme përdoret vetëm gjatë ceremonive mortore.

Buqeta të Popullarizuara në Malajzi


Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Optimizëm

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

   
Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E paharrueshme

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

   
Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

   
Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

   


Ofertë Speciale: Qejf

Informacion