Johor Bahru Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Një ndër qytetet më të mëdha të Malajzisë është Johor Bahru. Ka një klimë të nxehtë dhe tropikale ideale për rritjen e një numri të madhë të bimëve dhe luleve. Disa nga këto lule janë zambakët e ujit dhe shumë lloje tjera zambakësh. Margaritarët dhe karanfilat poashtu janë një pamje e zakonshme në qytet.
Imagjinatë
USD 53.04

Imagjinatë

12 Trëndafila

Paç Fat
USD 79.56

Paç Fat

12 Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 100.77

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 53.04

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 53.04

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 100.77

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 53.04

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 53.04

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Melodioze
USD 74.25

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 72.93

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Dëshirë
USD 100.77

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Lartësi
USD 74.25

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 53.04

Imagjinatë

12 Trëndafila

Optimizëm
USD 79.56

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Serenatë
USD 100.77

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 72.93

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Falënderim
USD 100.77

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 74.25

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top