Kampung Baru Subang Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kampung Baru Subang është një qytet i qetë i cili i fton vizitorët në relaks. Qyteti është i mbushur me lule përfshirë zambakët e ujit. Orkidetë, krizantemat dhe gladiolat janë një pamje e zakonshme. Shumë nga këto lule mund të blihen në dyqanet vendase.
Pavdekshmëri
USD 53.84

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 53.84

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Plot Shkëlqim
USD 53.84

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 53.84

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 102.30

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 74.03

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 102.30

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Përjetësi
USD 75.38

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Mirënjohje
USD 53.84

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 75.38

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Pavdekshmëri
USD 53.84

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 53.84

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 74.03

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Lartësi
USD 75.38

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 53.84

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 80.76

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 102.30

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 53.84

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top