Klang Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Klang konsiderohet si qyteti mbretërorë i shtetit Selangor të Malajzisë. Duke iu falenderuar sezonit vjetorë të monsunëve ka një numër të madhë të bimëve dhe luleve vendase që rriten në këtë zonë. Disa nga këto janë zambakët e ujit dhe irisët. Poashtu ka edhe vreshta me dorëzonjëza si dhe trëndafila të importuar.
Imagjinatë
USD 54.35

Imagjinatë

12 Trëndafila

Flirtim
USD 54.35

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Shikim i Shpejtë
USD 103.26

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 103.26

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mirënjohje
USD 54.35

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 74.73

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 54.35

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 54.35

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Mirënjohje
USD 54.35

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 54.35

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Martesë e Lumtur
USD 103.26

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 54.35

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 74.73

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 74.73

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Lartësi
USD 76.08

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 81.52

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Optimizëm
USD 81.52

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 54.35

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top