Kota Bharu Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kota Bharu është një qytet bregdetar i cili shpesh anashkalohet nga turistët. Edhe pse zona është e njohur për frutat dhe perimet vendase, poashtu ka edhe shume lloje lulesh që rriten në këtë zonë. Disa nga këto luëe janë margaritarët shumëngjyrësh dhe krizantemat verore. Orkidetë dhe zambakët e ujit mund të gjenden në tempujt e vendit.
Imagjinatë
USD 77.36

Imagjinatë

12 Trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 136.44

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 77.36

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 77.36

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 77.36

Entuziaste

Trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 108.31

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 139.25

Mahnitëse

Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 77.36

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 77.36

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 77.36

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 98.46

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Përulësi
USD 77.36

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 136.44

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Lartësi
USD 108.31

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Optimizëm
USD 84.40

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 136.44

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 108.31

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 136.44

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kota Bharu. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kota Bharu kohët e fundit : -