Kuala Lumpur Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kuala Lumpur është kryeqyteti i Malajzisë i njohur edhe si “qyteti i gjelbërt”. Kjo do të thotë se në zonë ka shumë bimë dhe lule vendase që rriten. Hibiskusët dhe vreshtat e kulprës janë një pamje e zakonshme. Në Kopshtet e Liqenit vizitorët mund të shohin kopshtet mahnitëse me helikonia, së bashku edhe me disa plumeria aromatike.
Imagjinatë
USD 52.56

Imagjinatë

12 Trëndafila

E shijshme
USD 73.58

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Mikpritje
USD 73.58

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 99.86

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 99.86

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 94.61

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 99.86

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Mirënjohje
USD 52.56

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 52.56

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 52.56

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Madhështore
USD 99.86

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Mbrojtje
USD 72.27

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 72.27

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Lartësi
USD 73.58

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 99.86

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 78.84

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 72.27

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Falënderim
USD 99.86

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Top