Aeroporti Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Aerodrom është një komunë në kryeqytet. I njohur për klubin e basketbollit, kjo zonë është edhe shtëpia e disa llojeve të luleve. Si në kryeqytet edhe këtu mund të gjenden shkurre me jargavanë aromatik. Poashtu ka një numër të madh të lulekuqeve që rriten në këtë zonë. Në pranverë lulet e qershive e mbushin ajrin me aromën e tyre.
Rehati
USD 104.73

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kotësi
USD 78.15

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 104.73

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 78.15

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 78.15

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Paqe
USD 55.82

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 55.82

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 75.76

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 55.82

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 75.76

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 75.76

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 55.82

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 55.82

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Pavdekshmëri
USD 55.82

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 104.73

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 75.76

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Shpresë
USD 55.82

Shpresë

Gerbera

Jeta Është e Ëmbël
USD 104.73

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top