Berovo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i vogël i Berovo gjendet në lindje të kryeqytetit. Është shtëpia e disa manastireve dhe zanatçinjëve. Vendndodhja e tij në afërsi të lumit e bën këtë një vend ideal për rritjen e shumë bimëve dhe luleve. Disa nga lulet vendase mund të shihen në qytet përfshirë këtu edhe lulekuqet e drunjtë e qershive. Lulet e egra rriten përgjatë lumit e poashtu mund të shihen edhe lulet siderite teksa rriten në malet përreth.
Kotësi
USD 81.34

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 81.34

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Virtyt
USD 58.10

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 58.10

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

E këndshme
USD 81.34

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Gjithnjë besnike
USD 78.85

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 58.10

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Përqafime
USD 78.85

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 109.01

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 58.10

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 58.10

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Flirtim
USD 58.10

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 58.10

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 78.85

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 58.10

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 78.85

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Mashtrim
USD 58.10

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 109.01

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Berovo. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Berovo kohët e fundit : -