Bogdanci Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bogdanci është një qytet i vogël në Maqedoni. Vendndodhja në afërsi të lumit dhe maleve e bën atë një vend ideal për rritjen e shumë luleve. Lulekuqet shihen kudo gjatë mujave të ngrohtë. Lulet e egra rriten në male. Sideritet poashtu rriten në këtë zonë të cilat përdoren për çajra medicinale.
Kotësi
USD 78.68

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 78.68

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Paç Fat
USD 82.96

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 56.20

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Gjithnjë besnike
USD 76.27

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Përqafime
USD 76.27

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 105.44

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

E dhimbsur
USD 56.20

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 56.20

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 56.20

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 56.20

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 105.44

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 56.20

Shpresë

Gerbera

Mirënjohje
USD 56.20

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 78.68

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 56.20

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Thashethemëse
USD 101.16

Thashethemëse

72 Trëndafila

Durim
USD 56.20

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Top