Kumanova Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kumanova është një qytet dhe komunë në Maqedoni. Qyteti është plot me histori dhe kulturë, së bashku me një numër të madh lulesh. Lulja kombëtare, lulekuqëja mund të gjendet në të gjithë qytetin. Trëndafilat janë ndër të preferuarat e banorëve, përfshirë këtu edhe llojet ngjitëse. Në pranverë qyteti është i mbushur me lule rozë nga pemët e qershisë.
Serenatë
USD 103.49

Serenatë

Orkid

Kotësi
USD 77.22

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 103.49

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 77.22

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Joshje e Gjatë
USD 77.22

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Përulësi e Këndshme
USD 55.16

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 55.16

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 74.86

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Përqafime
USD 74.86

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 55.16

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 55.16

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Shëndet i Mirë
USD 74.86

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 55.16

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 55.16

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 103.49

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 74.86

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Joshje
USD 74.86

Joshje

12 Trëndafila

Shpresë
USD 55.16

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Top