Shkup Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kryeqyteti i Maqedonisë, Shkupi daton që nga 4000 P.K. e poashtu është edhe qyteti më i madhë në vend. Ky qytet antik është shtëpia e disa llojeve të luleve të cilat i shfaqin ngyjrat e veta gjatë gjithë vitit. Disa nga lulet që zakonisht gjenden në këtë zonë janë lulekuqet dhe zymbylat. Trëndafilat janë ndër të preferuarat e banorëve e gjatë periudhës së pranverës lulëzojnë edhe pemët e qershive.
Kotësi
USD 78.68

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Festim
USD 105.44

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Vetmi
USD 78.68

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 56.20

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Lartësi
USD 78.68

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 82.96

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 76.27

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Përqafime
USD 76.27

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Fisnike
USD 56.20

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 56.20

E hirshme

Karafila , trëndafila

E dhimbsur
USD 56.20

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 56.20

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 56.20

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Respekt
USD 78.68

Respekt

24 Trëndafila

Imagjinatë
USD 56.20

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 56.20

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 105.44

Vdes për ty

Trëndafila

Pritshmëri
USD 56.20

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top