Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Marok. Ne dërgojmë lule me dorë në Rabat dhe 24 qytete, në Marok

Edhe pse Maroku (Morocco) nuk ka një lule kombëtare, kjo nuk do të thotë se vendit i mungojnë një shumëllojshmëri e madhe e luleve shumëngjyrëshe. Trëndafilat janë më të dashurat për marokenët, e madje ka edhe një festival për ta. Moussem des Roses mbahet në qytetin e Kelaat M'Gouna, për të festuar mbledhjen e trëndafilave të tyre të dashur të Damaskut. Këto lule delikate rozë janë përdorur për parfume dhe vajra aromatike të dashura nga femrat në mbarë botën. Në kryeqytetin e Rabat, oborret janë të mbushura me jasemin aromatik dhe hibiskus. Pema Koral gjendet kudo në qytet, ndërsa brenda oborreve të shtëpive ndodhet një bimë shekullore e cila lulëzon vetëm një herë para se të thahet. Në fshat, livadhet janë të mbushura me lule ujku, lulebore dhe iris. Disa lloje të ndryshme të orkideve gjithashtu mund të gjenden në Marok (Morocco). Lulet janë gjithmonë dhurata popullore në Marok, e madje përdoren shpesh edhe në funerale. Zambaku i bardhë dhe elegante ose një buqetë me trëndafila të bardhë përdoren zakonisht për të shprehur keqardhjen për humbjen e një të dashuri.

Buqeta të Popullarizuara në Marok


Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

   
Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

   
Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Urime

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

   
Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

   
Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

   
Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

   

Ofertë Speciale: Dashuri e Shenjtë

Informacion