Al Hokeima Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Guximtare
USD 142.03

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Bukuri Tekanjoze
USD 78.90

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 82.06

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Meritë
USD 102.58

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Fisnike
USD 78.90

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 142.03

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 78.90

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Urime
USD 110.47

Urime

Trëndafila dhe orkide

Pranim
USD 78.90

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 78.90

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 142.03

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Jeta Është e Ëmbël
USD 142.03

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO