Fes Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Fes është i dyti për nga madhësia në Maroko. Është shtëpia e univerzitetit të dytë më të vjetër në botë. Në kopshtet botanile të Fez një koleksion i madhë i trëndafilave mund të shihet kurdo duke lulëzuar. Vizitorët poashtu mund të shohin hibiskusë dhe jakaranda teksa rriten para Muzeut Dar Batha.
Mashtrim
USD 69.45

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 69.45

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Buzëqeshëse
USD 69.45

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 97.23

Përkryerje

24 Trëndafila

Modesti
USD 69.45

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Optimizëm
USD 72.23

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 69.45

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Magjepsëse
USD 125.01

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Ngasje
USD 125.01

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 97.23

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 90.28

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Origjinale
USD 97.23

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 69.45

Përsosmëri

6 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 72.23

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 90.28

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 125.01

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 69.45

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 125.01

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top