Kasablanka Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Casablanca është bërë e njohur prej këngëve dhe filmave. Poashtu është edhe qyteti më i rëndësishëm i Markos. Poashtu do të jetë edhe shtëpia e Kopshteve të Anfa të cilët do të vemdosen mes 4 rrokaqiejve. Në këto kopshte është e planifikuar që vizitorët të shikojnë jaseminë, trëndafila së bashku me boganvilje dhe lule tjera.
Mashtrim
USD 71.88

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Meritë
USD 93.44

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 71.88

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 71.88

Buzëqeshëse

Trëndafila

Serenatë
USD 129.38

Serenatë

Orkid

Përulësi
USD 71.88

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 74.75

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 100.63

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Karakter
USD 129.38

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 129.38

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 71.88

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Modesti
USD 71.88

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 71.88

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Magjepsëse
USD 129.38

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Ngasje
USD 129.38

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.63

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 93.44

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Përsosmëri
USD 71.88

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kasablanka. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kasablanka kohët e fundit : -