Ksar el Kebir Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 76.77

Entuziaste

Trëndafila

Guximtare
USD 138.19

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Elegante
USD 79.84

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 76.77

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Pranim
USD 76.77

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 138.19

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 138.19

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.77

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 99.80

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 99.80

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 107.48

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

E butë
USD 107.48

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO