Marrakeç Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Marakesh është qyteti i katërt më i madhë i Marokos. Poashtu është edhe shtëpia e disa parqeve dhe kopshteve. Kopshtet Majorelle janë të njohura për koleksionin e madhë të kaktuseve. Poashtu përmbanë edhe një asortiman të gjërë të trëndafilave. Kopshtet Agdal kanë shumë drunjë pemësh së bashku me trëndafila të kuqe dhe të bardha. Jaseminët dhe jakarandat poashtu mund të gjenden në kopshtet publike dhe private.
Mashtrim
USD 69.96

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 69.96

Pranim Dashurie

Trëndafila

Ashpërsi
USD 69.96

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 69.96

Buzëqeshëse

Trëndafila

Kotësi
USD 97.95

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 125.94

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 69.96

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Melodioze
USD 97.95

Melodioze

24 Trëndafila

Modesti
USD 69.96

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 69.96

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Magjepsëse
USD 125.94

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Ngasje
USD 125.94

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 97.95

Urime

Trëndafila dhe orkide

Rehati
USD 125.94

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Joshje Sekrete
USD 90.95

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 69.96

Përsosmëri

6 Trëndafila

E butë
USD 97.95

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Nënshtrim
USD 125.94

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top