Nador Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Melodioze
USD 107.38

Melodioze

24 Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 76.70

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 76.70

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 138.07

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Elegante
USD 79.77

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Fisnike
USD 76.70

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 76.70

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Fisnike
USD 76.70

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 138.07

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 99.71

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 138.07

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.70

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO