Rabat Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Rabat është kryeqyteti i Marokos. Ky qytet është edhe një destinacion i njohur turistik. Një arsye për këtë eshtë edhe një varietet i madh lulesh që mund të gjenden në qytet. Në kopshtet e vegjla botanike mund të gjenden drunjë pamlash dhe shkurre. Shkurret me trëndafila janë popullore, së bashku me hibiskusët shumëngjyrësh.
Mashtrim
USD 72.70

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E re
USD 72.70

E re

Zambakë dhe trëndafila

Ashpërsi
USD 72.70

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 72.70

Buzëqeshëse

Trëndafila

Paç Fat
USD 75.61

Paç Fat

12 Trëndafila

Imagjinatë
USD 72.70

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 72.70

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Seksi
USD 138.14

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 94.51

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 130.87

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 101.78

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Modesti
USD 72.70

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.70

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Magjepsëse
USD 130.87

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Ngasje
USD 130.87

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.78

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 94.51

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Përsosmëri
USD 72.70

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Rabat. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Rabat kohët e fundit : -