Sale Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sale ishte një vend i preferuar ku piratët fshiheshin në shekullin e 17. Ky qytet portual ndodhet në afërsi të Kopshteve Ekzotike Bouknadel. Këtu vizitorët mund të shohin shumë lloje drunjës së bashku me disa lule. Trëndafilat dhe hibiskusët rriten në kopshte së bashku me bouganviljet dhe vreshtat me jaseminë. Jakarandat janë poashtu popullore dhe mund të shihen në kopshte.
Mashtrim
USD 70.44

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 70.44

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Buzëqeshëse
USD 70.44

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 91.57

Misterioze

12 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 70.44

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuri e Shenjtë
USD 126.79

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 91.57

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 126.79

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E mrekullueshme
USD 98.62

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 70.44

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Modesti
USD 70.44

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 70.44

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 126.79

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Ngasje
USD 126.79

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Urime
USD 98.62

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 91.57

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 91.57

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Mashtrim
USD 70.44

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top