Tangier Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Guximtare
USD 138.15

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Mirënjohje
USD 76.75

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 79.82

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 76.75

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Fisnike
USD 76.75

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Pranim
USD 76.75

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 138.15

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Jeta Është e Ëmbël
USD 138.15

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.75

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Humor
USD 99.77

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Joshje Sekrete
USD 99.77

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Joshje e Gjatë
USD 107.45

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO