Chat with us, powered by LiveChat

Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Mauritani. Ne dërgojmë lule me dorë në Nouakçot dhe 5 qytete, në Mauritani

Buqeta të Popullarizuara në Mauritani


Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Seksi

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

   
Moderne

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

   
Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

   
Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla