Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Mbretëria e Bashkuar. Ne dërgojmë lule me dorë në Londër dhe 223 qytete, në Mbretëria e Bashkuar

Qysh nga Lufta e Trëndafilave, lulja kombëtare e Anglisë ka qenë trëndafili i kuq, për Dhomën e Lankasterëve. Gjersa trëndafili i kuq çmohet shumë në Angli, Mbretëria e Bashkuar nuk ka lule kombëtare; në fakt çdo shtet në MB ka lulen e vet kombëtare. Kremto pranverën në kryeqytetin anglez, Londër, dhe vendos lule në purtekën e ngritur. Shou pranveror i luleve RHS mbahet çdo vit në Malvern dhe ekspozimin e luleve në Springfield nuk duhet anashkaluar. Kisha Metodike St. Andrews gati se gjithmonë është e dekoruar me kurora lulesh, ndërsa gjatë festave të pashkëve kishat në tërë Mbretërinë e Bashkuar dekorohen me zambakë aromatik. Buqeta me lulëkuqe kokëgjatë ipen si dhurata shtëpiake, ndërsa lule agrimoni simbolizon miqësinë. Anekënd Mbretërisë së Bashkuar, kopshtet e trëndafilave fillojnë të lulëzojnë në muajt e nxehtë të pranverës.

Buqeta të Popullarizuara në Mbretëria e Bashkuar


Përsosmëri

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë

Shpresë

Gerbera

   
Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

   
Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

   
Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

   
Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

   
Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Joshje

Joshje

12 Trëndafila

Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

   

Ofertë Speciale: Bukuri Shpirtërore

Orkidetë e bukura ekzotike janë thurrur me mjeshtëri në mes 12 trëndafilave të bardhë. Ky kombinim elegant dhe klasik vjen në një shportë varëse shumë të bukur, e përshtatshme për ta vendosur në çdo hapësirë, qoftë jashtë apo brenda. Edhe nëse mendoni se nuk do t’ju duhet të dhuroni lule, kjo buqetë vërtetë ka për të thënë shumë. Imagjino fytyrën e saj kur të vëren këtë përzierje të mrekullueshme të orkideve dhe trëndafilave. Është e popullarizuar në Birmingam (Birmingham), Glasgov (Glasgow), Leds (Leeds), Liverpul (Liverpool), Londër (London) por mund të porositet edhe në qytete tjera të mëdha. Pa marrë parasysh se qfarë ndnjenje doni të shprehni, të jeni të sigurtë se ajo do të ndihet e veçantë kur të merr këtë buqetë të lezetshme.
Informacion