Birmingam Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Biirmingham është një qytet historik dhe shtëpia e disa parqeve publike. Në shtretërit me lule mund të shihen livando, tulipanë dhe krokuse teksa lulëzojnë në pranverë. Lulet buton dhe zambakët poashtu janë popullore. Në Birmingham mund të gjenden edhe trëndafila. Me që lulet vazhdimisht ndryshohen qyteti duket se është gjithmonë në lulëzim.
Rehati
USD 112.01

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Përsosmëri
USD 60.73

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat
USD 80.97

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 60.73

Shpresë

Gerbera

Strehim
USD 112.01

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë
USD 112.01

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 60.73

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 80.97

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Kotësi
USD 85.02

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 80.97

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 112.01

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Ngasje
USD 112.01

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 85.02

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Delikate
USD 60.73

Delikate

12 Trëndafila

Të Dua Ende
USD 60.73

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 60.73

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Të Përkas Ty
USD 80.97

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 85.02

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top