Bradford Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti Bradford ka shumë për të ofruar. Është qyteti i motrave Bronte dhe ka shumë muze, kisha dhe kopshte publike. Një kopsht i njohur gjendet në Parkun Lister: Kopshti Islamik i Ujit. Ka një pellg reflektues dhe fontana, si dhe lule të bukura sezonale siç janë begonia, dusty miller, lule impatiena dhe vinca. Në pranverë mbillen tulipanët dhe marigoldet. Parku Horton ka karakteristikë këto lule të njejta. Në kopshtet e banorëve janë pamje e zakonshme mëllaga, lulegishti dhe zhabina. Hardhitë e Clematisit dalin në tulla, gurë dhe dredhka angleze me gjelbërim të errët. Bizneset dhe shtëpitë vendase kanë para tyre shpesh krizantema, manushaqe tringjyrëshe dhe petonia në vazo.
Kapem Pas Teje
USD 72.69

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 72.69

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 72.69

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 72.69

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 72.69

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 72.69

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 72.69

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

E përjetshme
USD 72.69

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Modesti
USD 72.69

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 118.88

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Pranim Dashurie
USD 72.69

Pranim Dashurie

Trëndafila

Respekt
USD 101.77

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 72.69

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 72.69

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Arratisu Me Mua
USD 72.69

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 101.77

Bashkim

24 trëndafila

Elegante
USD 81.25

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 72.69

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top