Derbi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Derby dhe Melbourne Hall shtrihet në lumin Derwent. Çifligu historik është i hapur për publikun dhe ka peizazh dhe kopshtari mbresëlënëse. Lisat dhe panjat bëjnë hije për lulevjollcet, zemrat e gjakosuar, pantoflat e zonjës dhe lule hostat, si dhe japin ngjyrë gjatë vjeshtës. Në pranverë dhe verë, lulebardhat e mëdha, rododendronet dhe zambakët e ujit shpërthejnë në lulëzim, së bashku me kallamët, lulet konike dhe suzanet sy kafe. Lulet e tjera të njohura janë trinomat dhe astiblet. Kopshtet private shpesh kanë phlox, petunia dhe manushaqe tringjyrëshe, si dhe delphinium, larkspur dhe mëllagë. Livando është e preferuara e pranverës dhe dyqanet shpesh shesin gjethet e saja të thata.
Joshje e Gjatë
USD 107.44

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Pajtim
USD 135.34

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Përsosmëri
USD 76.74

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 83.72

Paç Fat

12 Trëndafila

Mashtrim
USD 76.74

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 76.74

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 76.74

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 135.34

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ndjenja Të Ngrohta
USD 97.67

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 135.34

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Bashkim
USD 107.44

Bashkim

24 trëndafila

Dashuri Besuese
USD 135.34

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 107.44

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Të Dua Ende
USD 76.74

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 76.74

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 97.67

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 76.74

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 97.67

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Derbi. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Derbi kohët e fundit : -