Ekseter Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pranim Dashurie
USD 79.28

Pranim Dashurie

Trëndafila

E mrekullueshme
USD 111.00

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Mjaft Më Kritikove
USD 79.28

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 86.49

Paç Fat

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 79.28

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 100.91

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 111.00

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Kthjelltësi
USD 79.28

Kthjelltësi

8 trëndafila

Magjepsëse
USD 139.83

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 139.83

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 79.28

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 79.28

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO