Hull Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kingston upon Hull, shpesh i quajtur shkurtimisht Hull, është një qytet historik detar. Ai po rritet si një qendër komerciale dhe kulturore, me shfaqjen e dyqaneve dhe restauranteve luksoze. Qyteti gjithashtu është shtëpi e shumë parqeve dhe kopshteve, ku pothuajse të gjithë kanë karakteristikë trëndafilat e varieteteve të shumta. Në pranverë lulëzojnë tulipanët, krokuset dhe lulet e verdha, dhe në shumë kopshte private të qytetit janë të njohura Trëndafili i Sharonit, lulemina dhe margaritarët. Vreshtat me shkëlqimin e mëngjesit dhe lulet e hënës shfaqin lulëzimine tyre në lindjen dhe perendimin e diellit. Shqopa rritet përgjatë Viking Way, dhe livadhet e afërta janë të mbushura me karafila, margaritarë, suzanet sy kafe dhe lulediellin gjigant. Dyqanet dhe restaurantet shpesh vendosin shporta me penutia dhe begonia, ku begoniat Zviceriane dhe ato të dyllit janë më të njohurat.
Plot Shkëlqim
USD 60.82

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 112.19

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Përsosmëri
USD 60.82

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 81.10

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë
USD 60.82

Shpresë

Gerbera

Admirim i Fshehtë
USD 112.19

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 81.10

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Vetmi
USD 85.15

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ngasje
USD 112.19

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 81.10

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 112.19

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Përjetësi
USD 85.15

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 60.82

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 112.19

Vdes për ty

Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 81.10

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Luks
USD 60.82

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 60.82

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Puthje
USD 85.15

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top