Jork Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rini
USD 78.30

Rini

Trëndafila dhe karafila

Jeta Është e Ëmbël
USD 138.09

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 78.30

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 99.65

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 78.30

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 99.65

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 138.09

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Besnike
USD 109.62

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Kthjelltësi
USD 78.30

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 138.09

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Fisnike
USD 78.30

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

E dhimbsur
USD 78.30

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO