Koventry Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Coventry është shtëpia e disa universiteteve prestigjioze, duke përfshirë njërin që quhet “më i modernizuari në Britaninë e Madhe”. Përveç të qenurit një metropol aktiv qyteti ka edhe shumë kopshte dhe vende të gjelbëruara, disa të dizajnuara për të qenë vende të qeta për relaksimin e studentëve për të studiuar. Trëdafilat mund të shihen në tërë qytetin. Trëndafilat e çajit dhe floribundat janë shumë të njohur dhe qyteti ka disa trëndafila ngjitës që janë rritur për gjenerata të tëra në mure dhe vreshta. Pranvera është koha kur lulëzojnë tulipanët, krokuset dhe lulet e verdha. Shqopa dhe livando shtojnë ngjyrën e purpurtë dhe aromën e tyre të këndshme në ajër, dhe shumica e kopshteve të vilave kanë mëllagën dhe butonin e beqarisë. Dantella e Mbretëreshës Anne është një lule e egër e zakonshme në livadhe, së bashku me margaritarët e egër dhe karafilat e të gjitha madhësive.
Bashkim
USD 102.06

Bashkim

24 trëndafila

Festim
USD 119.22

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Humor
USD 85.77

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 72.90

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Përqafime
USD 85.77

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 119.22

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 119.22

Nënshtrim

24 Trëndafila

E shijshme
USD 102.06

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Moderne
USD 72.90

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Seksi
USD 111.50

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 72.90

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Bukuri Tekanjoze
USD 72.90

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 119.22

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

E re
USD 72.90

E re

Zambakë dhe trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 85.77

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 72.90

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 119.22

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Përsosmëri
USD 72.90

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top