Leds Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Leeds është një qytet me zhvillim të shpejtë dhe shtëpia e Parkut Golden Acre. Në këtë park të famshëm mund të gjenden disa lloje lulesh. Zambakët dhe karanfilat mbillen zakonisht. Poashtu mund të gjenden edhe trëndafila, mëllaga dhe livando kudo në Leeds.
Përsosmëri
USD 77.65

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat
USD 84.70

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë
USD 77.65

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 136.94

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ndjenja Të Ngrohta
USD 98.82

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Ngasje
USD 136.94

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 108.70

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Të Dua Ende
USD 77.65

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 77.65

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 98.82

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Të Përkas Ty
USD 98.82

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 77.65

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 77.65

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Fyerje
USD 136.94

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Puthje
USD 108.70

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 136.94

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Përulësi e Këndshme
USD 77.65

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Urtësi
USD 77.65

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Leds. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Leds kohët e fundit : -