Chat with us, powered by LiveChat

Leikester Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti Leicester gjendet afër lumit Soar, pyllit Charnwood dhe pyllit Kombëtar. Është vendi ku gjendet shtëpia shtërgjyshore e Lady Jane Grey, tani një park prej 830 hektarë i hapur për vizitor. Parku Bradgate, siç njihet tani, nuk mbahet me aq kujdes si dikur, por peisazhi mbetet kryesisht i pandryshuar. Nëse dëshironi të shihni një kopsht tradicional anglez, destincacioni juaj duhet të jetë Belgrave Hall. Dikur shtëpia e një tregtari të shekullit të 18-të, Belgrave Hall dhe kopshtet tani janë të hapura për vizitorë, ku mund të shihen lëndinat dhe shtretërit e luleve të zbukuruara me trëndafila, begonia dhe salvia. Në qytet është e zakonshme të shihen livandoja, mëllaga dhe althea, e njohur gjithashtu si Trëndafili i Sharonit. Në fusha janë të zakonshme lulet e egra si margaritarët, lulet konike dhe mini karafilat, dhe buzë pyllit lulëzojnë lulevjollcet në hijen e ftohtë.

Flower shops are the most common places that you will find people shopping for flowers, but this does not mean that you cannot buy them online as well. You can easily find different online florists who will be willing to give you flowers for a reasonable price. Some of these stores will also offer to deliver the flowers to your door so that you do not have to go out and buy them yourself. It is even possible to order flowers online and have them delivered straight to your house which is a great convenience. One of the best things about ordering a flower delivery Leicester service online is that you are able to buy all kinds of flowers such as roses, daisies, carnations, tulips, hydrangeas and many more. There are also shops that offer a wider variety of plants as well. There are some websites that will even allow you to browse through the plants that they have available to you. The best thing is that you can buy all kinds of flowers from these flower shops. No matter whether you want to buy flowers for a funeral or just want to have an arrangement of flowers for a wedding ceremony, you will find that you can easily do this on the internet.


Qejf
USD 131.29

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Joshje
USD 86.22

Joshje

12 Trëndafila

Luks
USD 113.78

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 87.53

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 113.78

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Mjaft Më Kritikove
USD 87.53

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 87.53

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 86.22

Misterioze

12 Trëndafila

Unitet
USD 87.53

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 87.53

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Dashuria e Gruas
USD 68.26

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Bashkim
USD 173.31

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO