Liverpul Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Liverpool është shtëpia e një parku safari dhe e disa zonave të gjelbërta. Kudo në qytet shihen shqopet e purpurta dhe livandot kur lulëzojnë në pranverë. Trëndafilat e të gjitha llojeve rriten në kopshte. Poashtu mund të gjenden edhe disa lloje të zambakëve në muajt e ngrohtë të verës.
Lartësi
USD 102.23

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 102.23

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 73.02

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 102.23

Melodioze

24 Trëndafila

E shijshme
USD 102.23

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 119.42

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 73.02

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 73.02

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Fisnikëri
USD 85.91

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 73.02

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Misterioze
USD 85.91

Misterioze

12 Trëndafila

Fyerje
USD 119.42

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 119.42

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Bashkim
USD 102.23

Bashkim

24 trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 73.02

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 73.02

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 131.44

Thashethemëse

72 Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 85.91

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top