Londër Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Londra është shtëpia e disa kopshteve të njohura me lule kudo në qytet. Poashtu këtu mbahet edhe shfaqja vjetore e luleve Chelsea. Disa nga lulet që mund të gjenden në Londër janë margaritarët, karanfilat dhe lulet buton. Trëndafilat, mëllagat dhe zambakët poashtu janë popullore ndër banorët. Në pranverë shihen fushat me livando.
Jetë e Lumtur
USD 86.46

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 73.49

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E butë
USD 102.88

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Moderne
USD 73.49

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Dëshirë
USD 120.18

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 73.49

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 102.88

Përkryerje

24 Trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 120.18

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Mikpritje
USD 102.88

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 120.18

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Strehim
USD 120.18

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 86.46

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 120.18

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Shpresë
USD 73.49

Shpresë

Gerbera

Dashuri Besuese
USD 120.18

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 86.46

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.49

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Meritë
USD 86.46

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top