Mançester Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Manchester, i famshëm për ekipin e tij futbollistik dhe si një ish qendër industriale, ka filluar të rritet si një qendër kulturore, me një numër të galerive të artit, muzeve dhe kopshteve të luleve. Një shembull për t’u përmendur është Parku Heaton, ku mund të blihen varietete të shumta të luleve. Serat ndryshojnë me stinët, ku të preferuarat e vendasve janë manushaqet tringjyrëshe, begoniat e dyllit, çiklamenet, livandoja dhe snapdragonët. Fletcher Moss Botanical Gardens ka një vend të veçantë që i dedikohet vetëm një lloji të bimës, siç janë kopshtet me shqopë dhe me kaktus. Parku Moses Gates është i njohur për peshkimin dhe shtigjet e tij, me ekspozimin e bimëve dhe luleve vendase. Dhe në fund nëse dëshironi të shihni një kopsht tradicional anglez me trëndafila, duhet të shkoni në Clayton Hall.
Qëndrueshmëri
USD 80.09

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Strehim
USD 110.79

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Përsosmëri
USD 60.07

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 80.09

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë
USD 60.07

Shpresë

Gerbera

Admirim i Fshehtë
USD 110.79

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Humor
USD 80.09

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Ndjenja Të Ngrohta
USD 80.09

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

E ëmbël
USD 60.07

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 60.07

Pranim Dashurie

Trëndafila

Ngasje
USD 110.79

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 84.09

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 60.07

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 80.09

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 60.07

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 80.09

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 110.79

Vdes për ty

Trëndafila

Përkryerje
USD 84.09

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top