Northampton Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rini
USD 79.47

Rini

Trëndafila dhe karafila

Entuziaste
USD 79.47

Entuziaste

Trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 101.14

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 79.47

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë
USD 140.16

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Mjaft Më Kritikove
USD 79.47

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 79.47

E hirshme

Karafila , trëndafila

Pritshmëri
USD 79.47

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 101.14

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 111.26

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Kthjelltësi
USD 79.47

Kthjelltësi

8 trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 79.47

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO