Plajmouth Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Plymouth shtrihet në bregun jugor të Devonit. Ka shumë atraksione kulturore, duke përfshirë disa kopshte. Saltram House ka një kopsht të rregulluar i cili përfshinë shumë bimë dhe lule vendase siç janë trëndafilat, salviat, begoniat, lobeliat dhe marigoldet. Në pranverë, iriset me mjekërr dhe ata siberian lulëzojnë së bashku me lulebardhat e mëdha. Anthony House përmbanë një numër të kopshteve të ndryshme, duke përfshirë 100 hektarë të rododendroneve dhe 650 varietete të zambakëve të ditës. Pellgu japonez ka koi dhe zambakë të ujit. Vera sjell trëndafilat e verdhë dhe pemët e lisit të tapës, që shpërthejnë në ngjyrë gjatë vjeshtës. Livadhet bregdetare kanë karakteristikë margaritarët e egër, karafilat, larkspurët dhe disa shkurre të rastësishme të shqopës.
Jeta Është e Ëmbël
USD 120.44

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 86.65

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 120.44

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 103.11

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsëse
USD 120.44

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 86.65

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 103.11

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 73.65

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Hutim
USD 120.44

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 120.44

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Madhështore
USD 120.44

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Strehim
USD 120.44

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 103.11

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Paqe
USD 73.65

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 120.44

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 103.11

Respekt

24 Trëndafila

Magjepsje
USD 73.65

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Bukuri e Ndjeshme
USD 73.65

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top