Shefilld Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sheffield është qyteti “më i lumtur” në sajë të luleve të veta. Mund të gjenden shumë lloje lulesh duke u rritur në kopshtet e qytetit. Disa nga lulet janë trëndafilat historik së bashku me zambakët dhe karanfilat. Në sera mund të gjenden edhe orkide ekzotike dhe fuhsiat shumëngjyrëshe.
Joshje e Gjatë
USD 102.82

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 73.45

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Gazmore
USD 73.45

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 120.11

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Qejf
USD 120.11

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Pavdekshmëri
USD 73.45

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 120.11

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Rehati
USD 120.11

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

E përjetshme
USD 73.45

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 73.45

Imagjinatë

12 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 120.11

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri e Shenjtë
USD 120.11

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 120.11

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

E dhimbsur
USD 73.45

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Guximtare
USD 120.11

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 73.45

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Plot Shkëlqim
USD 73.45

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 73.45

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top