Southampton Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Southampton është shtëpi e shumë atraksioneve që nga Royal Southern Yacht Club deri tek një numër i muzeve dhe galerive. Klima bregdetare nxit rritjen e një numri të bimëve vendase. Pyjet dhe livadhet shpesh mbushen me margaritarë, suzane sy kafe, mini karafila, lulevjollce dhe lule hosta. Liqenet Testwood i kanë të gjitha këto lule së bashku me zambakë dhe irise. Kopshtet më të rregulluara ekspozojnë varietete më të shumta që përfshijnë trëndafilat aromatik, salviat, marigoldet dhe astilbet. Vendasit preferojnë të rrisin lulet si lulegishti, delphiniumi, mëllaga, shqopa dhe larkspuri. Tulipanët dhe daffodilët i shtojnë ngjyrën e duhur qytetit gjatë pranverës.
Mirënjohje
USD 74.49

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 74.49

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat
USD 81.26

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 74.49

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 74.49

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Shpresë
USD 74.49

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 131.37

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Dashuri e Braktisur
USD 131.37

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E butë
USD 104.29

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.81

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 94.81

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 131.37

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 74.49

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 131.37

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 104.29

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 94.81

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë
USD 131.37

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Të Dua Ende
USD 74.49

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Southampton. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Southampton kohët e fundit : -