Southampton Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Southampton është shtëpi e shumë atraksioneve që nga Royal Southern Yacht Club deri tek një numër i muzeve dhe galerive. Klima bregdetare nxit rritjen e një numri të bimëve vendase. Pyjet dhe livadhet shpesh mbushen me margaritarë, suzane sy kafe, mini karafila, lulevjollce dhe lule hosta. Liqenet Testwood i kanë të gjitha këto lule së bashku me zambakë dhe irise. Kopshtet më të rregulluara ekspozojnë varietete më të shumta që përfshijnë trëndafilat aromatik, salviat, marigoldet dhe astilbet. Vendasit preferojnë të rrisin lulet si lulegishti, delphiniumi, mëllaga, shqopa dhe larkspuri. Tulipanët dhe daffodilët i shtojnë ngjyrën e duhur qytetit gjatë pranverës.
Hutim
USD 110.09

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Përsosmëri
USD 59.69

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFO
Paç Fat
USD 79.58

Paç Fat

12 Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 59.69

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Bukuri madhështore
USD 59.69

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Shpresë
USD 59.69

Shpresë

Gerbera

INFOINFO
Dëshirë
USD 110.09

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Admirim i Fshehtë
USD 110.09

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFO
Imagjinatë
USD 59.69

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.58

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFO
Pafajësi
USD 110.09

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Dashuri e Braktisur
USD 110.09

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFO
Ngasje
USD 110.09

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 83.56

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFO
Unitet
USD 79.58

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 59.69

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Të Dua Ende
USD 59.69

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 59.69

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Top