Stoke On Trent Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Stoke On Trent është një qytet i vogël, por këtu ka shumë për t’u parë. Këtu ka një muze qeramike, park ujor dhe shumë dyqane, restaurante dhe kopshte. Water World ka një kopsht të brendshëm tropikal me pemë të palmës, bromeliadës dhe hardhisë me lule. Trentham Estate, një qendër tregtare dhe argëtuese, ka gjithashtu një kopsht të bukur. Fontana e qytetit është e rrethuar me tulipanë në pranverë. Pylli Stafford është afër dhe livadhet janë të mbushura me shqopë, larkspur, astilba, lule konike, lulekuqe, suzana sy kafe dhe salvia. Parku Bathpool ka gjithashtu karakteristikë shumë prej këtyre luleve. Në brendinë qytetit, bizneset dhe banorët shpesh vendosin bimë në vazo siç janë margaritarët, marigoldet, begoniat dhe trëndafilat. Shumë prej ndërtesave qeveritare, kështjellave historike dhe pallateve kanë të mbjellura përpara trëndafila.
Dashuri ngurruese
USD 80.55

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Nënshtrim
USD 111.43

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përsosmëri
USD 60.41

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 80.55

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë
USD 60.41

Shpresë

Gerbera

Admirim i Fshehtë
USD 111.43

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 84.58

Melodioze

24 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 80.55

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Ngasje
USD 111.43

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 84.58

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 60.41

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 60.41

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 60.41

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Të Përkas Ty
USD 80.55

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 84.58

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 60.41

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Dashuri Besuese
USD 111.43

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Unitet
USD 80.55

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Top