Armag Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Qyteti i Amragh është shëpia e disa kopshteve të bukura me lule. Kudo në parqet e qytetit dhe kopshte mund të shihen livando, tulipanë dhe verdhokë duke lulëzuar në pranverë. Azaleat rozë i japin një pamje edhe më të bukur gjelbërimit. Poashtu mund të gjenden edhe mullinjë gri së bashku me karanfilat shumëngjyrësh.
Entuziaste
USD 59.97

Entuziaste

Trëndafila

Përsosmëri
USD 59.97

Përsosmëri

6 Trëndafila

Paç Fat
USD 79.96

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 59.97

Shpresë

Gerbera

Krenare
USD 79.96

Krenare

12 Trëndafila

Moderne
USD 59.97

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 110.62

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Rrezikojmë
USD 59.97

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Kotësi
USD 83.96

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.96

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Lavdi
USD 59.97

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 110.62

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Ngasje
USD 110.62

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 83.96

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Joshje Sekrete
USD 79.96

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 59.97

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 110.62

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Kujdesi Amënor
USD 83.96

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Top