Ballimena Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ballymena është shtëpia e disa kopshteve të cilat reflektojnë fshatrat irlandeze. Karanfilat, margaritarët, mëllagat dhe trëndafilat shihen kudo në kopshtet e qytetit. Lulet kone, ranunkulusët shumëngjyrësh si dhe mullixhinjtë gri i japin një pamje të mrekullueshme në verë. Poashtu mund të gjenden edhe trëndafila e tërfil në Ballymena.
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 110.13

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme
USD 79.61

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Përsosmëri
USD 59.71

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 79.61

Paç Fat

12 Trëndafila

Shpresë
USD 59.71

Shpresë

Gerbera

Admirim i Fshehtë
USD 110.13

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 79.61

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Elegante
USD 79.61

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 110.13

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 110.13

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Ngasje
USD 110.13

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 83.59

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 59.71

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Të Dua Ende
USD 59.71

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 83.59

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 79.61

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 59.71

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Puthje
USD 83.59

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top