Birthday


Ashpërsi
USD 78.75

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 110.25

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 100.23

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 138.89

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 78.75

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 110.25

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 138.89

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 110.25

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 141.75

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 138.89

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 78.75

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 110.25

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 141.75

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 78.75

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 110.25

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 78.75

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 85.91

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 78.75

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 78.75

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 110.25

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 78.75

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 85.91

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 78.75

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 110.25

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top