Mothers Day


Mikpritje
USD 111.47

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 79.62

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 140.42

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 79.62

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përulësi
USD 79.62

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 79.62

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 111.47

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 79.62

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 79.62

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 140.42

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje
USD 101.33

Joshje

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 79.62

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 140.42

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 111.47

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 101.33

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 79.62

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rini
USD 79.62

Rini

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 101.33

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 111.47

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 140.42

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 143.31

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 79.62

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 140.42

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 79.62

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top