Friends


Pajtim
USD 140.42

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 79.62

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 101.33

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 79.62

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 140.42

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 143.31

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 79.62

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 79.62

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 111.47

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 86.86

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 140.42

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 79.62

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 111.47

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 79.62

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 140.42

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 143.31

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 79.62

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 111.47

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 86.86

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 79.62

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 111.47

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 101.33

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 79.62

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 140.42

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top