Ofrojmë dërgim lulesh në Ballimena dhe në shumë qytete të tjera të Irlanda Veriore Mbretëria e Bashkuar

Dërgojmë lule nga Hëna - Shtunë.

Nuk kryejmë dërgesa gjatë festave publike.

Nëse porosisni para orës 10:00 paradite sipas orës lokale (Hënë-Shtunë) mund të kryejmë dërgimin në të njëjtën ditë.

Data dhe koha lokale tani në Ballimenadhe në shumë qytete të tjera të Irlanda Veriore Mbretëria e Bashkuar është E Shtunë 24 Tetor (24/10/2020, 04:56:05) .

Të gjitha lulet dorëzohen me dorë. Asnjëherë nuk dërgojmë lule me postë.

Çmimet e treguara përfshijnë tarifat e dërgimit. Nuk ka tarifa shtesë për dërgim.

Nëse mbeteni të zhgënyer me lulet, jua dërgojmë sërish falas!