Ballimena Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Ballymena është shtëpia e disa kopshteve të cilat reflektojnë fshatrat irlandeze. Karanfilat, margaritarët, mëllagat dhe trëndafilat shihen kudo në kopshtet e qytetit. Lulet kone, ranunkulusët shumëngjyrësh si dhe mullixhinjtë gri i japin një pamje të mrekullueshme në verë. Poashtu mund të gjenden edhe trëndafila e tërfil në Ballymena.
Puthje
USD 111.47

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Hijeshi e Pjekur
USD 79.62

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 79.62

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Rini
USD 79.62

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFO
Ego
USD 79.62

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Elegancë
USD 79.62

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFO
Pritshmëri
USD 79.62

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 101.33

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFO
Besnike
USD 111.47

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 79.62

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Kthjelltësi
USD 79.62

Kthjelltësi

8 trëndafila

Ngasje
USD 140.42

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFO